Voorwaarden

  1. Je deelname aan de lessen is op je eigen risico. De yoga lessen bij Yoga in Utrecht vergen fysieke inspanning en er bestaat altijd een risico op blessures. Luister goed naar je lichaam want je bent zelf verantwoordelijk voor eventueel letsel.
  2. Je bent zelf verantwoordelijk om blessures, beperkingen of zwangerschap aan de docente te melden voorafgaand aan de les.
  3. Gekochte lessen hebben een bruikbaarheidsperiode van 12 weken bij 10 lessen en 17 weken bij 15 lessen. Losse lessen kunnen binnen 2 weken gebruikt worden. Je bent zelf verantwoordelijk voor het volgen van de lessen binnen de bruikbaarheidsperiode. Na het verstreken van deze periode komen de lessen te vervallen en er is geen restitutie van de ongebruikte lessen mogelijk.
  4. De bruikbaarheidsperiode van de les(en) gaat in principe direct in na betaling (tenzij de les niet meer beschikbaar is). Hou er rekening mee dat er geen lessen worden gegeven tijdens schoolvakantie. 
  5. Tijdens schoolvakantie worden er geen lessen gegeven. De schoolvakanties worden niet meegerekend in de bruikbaarheidsperiode van de lessen. Dat wil zeggen de doorlooptijd wordt stilgezet tijdens de schoolvakantie.
  6. Gekochte lessen zijn persoonlijk en de naam van de deelnemer dient overeen te komen met de naam op de betaling. Indien er geen betaling is gemaakt op jouw naam kun je helaas niet deelnemen aan de les.
  7. Het kan voorkomen dat een les niet kan doorgaan. In dat geval worden de deelnemers op de hoogte gesteld via de opgegeven mailadres of telefoonnummer.
  8. Yoga in Utrecht behoudt het recht om het lesrooster te wijzigen zonder enige vorm van restitutie. Dat onder de voorwaarde dat Yoga in Utrecht een alternatief biedt om op een andere lokatie of tijdstip de les te volgen.
  9. Laat kostbare eigendommen thuis. Yoga in Utrecht is niet aansprakelijk voor schade of diefstal van je eigendommen.
  10. Let op! Voor de zwangerschapsyoga zijn ook de voorwaarden van Stabilityforyou van toepassing. Kijk hier voor meer informatie. 


Locatie in Utrecht :

Malakkastraat 6
KvK 66401771

BTW NL256729414B01